22.4 C
Athens

Πρόκριση για την Αναγνωστοπούλου

Τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της δισκοβολίας των Γυναικών η Κρίστη Αναγνωστοπούλου

Η Κρίστη Αναγνωστοπούλου κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της δισκοβολίας των Γυναικών, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνου, που θα γίνει το Σάββατο (11/8)
H Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν στο πρώτο γκρουπ των προκριματικών και έριξε στην 3η της βολή στα 56,52μ. και περίμενε τα αποτελέσματα του 2ου για να μάθει αν πέρασε.
Παρόλο που είχε τεράστια αγωνία, τελικά τα κατάφερε και ως 12η θα λάβει μέρος στο μεγάλο τελικ.

Η πρωταθλήτρια μας θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά σε τελικό ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το ατομικό της ρεκόρ, αφού είναι σε καλή κατάσταση.

Το σημαντικό για την Αναγνωστοπούλου είναι πως κατάφερε να αντιδράσει στον σημερινό προκριματικό, παρά την πρώτη άκυρη και τη χαμηλή δεύτερη βολή, βρήκε το σθένος και πέτυχε κάτι καλό στην τρίτη και τελευταία της ευκαιρία.

Μόλις τρεις αθλήτριες από το πρώτο γκρουπ έπιασαν το όριο των 58,50 μέτρων και τέσσερις στο δεύτερο γκρουπ. Την καλύτερη βολή σημείωσε η κορυφαία όλων, η Σάντρα Πέρκοβιτς με 64,54 μέτρα.

Στον προκριματικό του μήκους συμμετείχε η Λίλη Αλεξούλη, η οποία είχε καλύτερο άλμα στα 6,21 μ. (0,4) και κατέλαβε την 23η θέση στο σύνολο.
Η αθλήτρια είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 6,11 μέτρα. Το επίπεδο του αγώνα ήταν αρκετά υψηλό, η 12άδα έκλεισε στα 6,61 μ., ενώ στον τελικό προκρίθηκε και η Κύπρια Νεκταρία Παναγή, η οποία έκανε 6,62 μέτρα.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς