17.9 C
Athens

Φενέρ – Μακάμπι 82-75: Ο Κοκόσκοφ βρήκε την άκρη, ο Σφαιρόπουλος τη χάνει…

Η Φενέρ είναι και πάλι εδώ. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές αγωνιστικές μέχρι ο Ίγκορ Κοκόσκοφ να βρει την άκρη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή (η οποία συνδυάστηκε και με ένα σχετικό ψαλίδι στο μπάτζετ), αλλά απ’ ό,τι φαίνεται το τρένο των πλέι οφ θα το προλάβουν οι Τούρκοι. Σε αντίθεση με τη Μακάμπι που… βλέπει τα τρένα να περνούν κι αυτή μένει διαρκώς απέξω.

Αυτή τη στιγμή, η Φενέρμπαχτσε είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης, μακράν της δεύτερης. Απόψε πήρε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της, ένα σερί που ξεκίνησε κόντρα στον Ολυμπιακό την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Έκτοτε, οι Τούρκοι δεν έχουν ξανακοιτάξει πίσω και αν συνεχίσουν έτσι, αυτονόητα θα θέσουν υποψηφιότητα όχι μόνο για την οκτάδα, αλλά και για πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εμφανίζει σχεδόν σε κάθε ματς συγκεκριμένες αδυναμίες και κατά κανόνα μια αμυντική ανεπάρκεια που δεν της επιτρέπει να φέρει κάποιους αγώνες στα μέτρα της. Ακόμα κι όταν σουτάρει με 42% στο τρίποντο (13/31) όπως σήμερα…

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-35, 60-53, 82-75.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς