22.8 C
Athens

Άρης – ΑΕΛ 1-0: Στη δεύτερη θέση και περιμένει να μπει ο Μήτρογλου!

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ και πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, σε μια μέρα που… πανηγυρίζει την άφιξη του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ανακοινώθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι Κίτρινοι είναι ξανά δεύτεροι, περιμένουν… δώρο από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ασφαλώς αναμένουν την ενσωμάτωση του Μήτρογλου για να δώσει λύσεις στο γκολ που είναι και το κύριο πρόβλημα της ομάδας του Μάντζιου.

Ο Μαντσίνι ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο ένας τραυματισμός (γίνεται λόγος για θλάση) τον ανάγκασε να αποχωρήσει.

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΙΝΙ

 

Έστω και χωρίς την παρουσία του, ο Άρης βρήκε το γκολ που άξιζε βάσει της εικόνας του στο πρώτο ημίχρονο. Ανοιξε το σκορ απέναντι στην ΑΕΛ στο Χαριλάου χάρη στην κεφαλιά του Λίντσεϊ Ρόουζ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ στο 30′, ο Τσόσιτς δεν έδιωξε καλά, η μπάλα έφτασε στον Ρόουζ που με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό γκολ του Γάλλου στόπερ με τη φανέλα του Άρη.

ΤΟ 1-0 ΤΟΥ ΡΟΟΥΖ

 

Ο Μάνος που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μαντσίνι βρήκε δίχτυα, όντας όμως εκτεθειμένος, όπως έδειξε το VAR.

Ο Άρης δεν πέτυχε δεύτερο γκολ, είχε λίγες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, αφού η ΑΕΛ ήταν ανύπαρκτη επιθετικά και παρέμεινε για ένα ακόμα ματς χωρίς νίκη.

ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ

 

ΑΡΗΣ – ΑΕΛ 1-0

Σκόρερ: 30′ Ρόουζ

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής: Κουμπαράκης

Κίτρινες: Μπερτόγλιο, Ιωάννου / Πινακάς, Κολομπίνο, Ντουρμισάι, Μιλοσάβλιεβιτς

Άρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (70’ Σάκιτς), Ρόουζ, Δεληζήσης, Ιωάννου, Σάσα, Τζέγκο (69’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (88’ Κάτσε), Γκάμα (69’ Σίλβα), Ματέο, Μαντσίνι (19’ Μάνος).

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας (90’ Νούνιτς), Μιχαήλ, Σπαρβ (46’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Πινακάς (83’ Γλυνός), Κολομπίνο, Νικολιάς, Ντρούγιτς (65’ Ακούνια).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς