29 C
Athens

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση για Σωκράτη, η αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδωσε το «παρών» στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, το απόγευμα της Τρίτης (26/1), και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Παπασταθόπουλος

Το βράδυ της Τετάρτης (27/1, 19:30), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στους 15 βαθμούς και να τον θέσει εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος. Οριστικά και αμετάκλητα.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη Super League, o Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε ακριβώς τους ίδιους 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και πριν από τη σέντρα θα αποκλείσει τέσσερις παίκτες για τον καταρτισμό της τελικής 20άδας. Είναι η ίδια 24άδα που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή και για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (24/1). Αυτό είναι και το γκρουπ των παικτών που υπολογίζει ουσιαστικά ο Μαρτίνς για το δεύτερο μισό της σεζόν. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντρέγκερ, Κάιπερς, Λοβέρα, Μπρούνο, Σουρλής και Καραργύρης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κατά πάσα πιθανότητα θα ντεμπουτάρει στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (3/2, 17:15).

Η ενημέρωση των Ερυθρόλευκων στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς