20.3 C
Athens

Λάσο: Απαιτητικό παιχνίδι, έχουμε παίκτες με θέματα…

Ο Πάμπλο Λάσο έχει αρκετά θέματα να επιλύσει ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η Ρεάλ Μαδρίτης (13-8) μπορεί να είναι αγωνιστικά λαβωμένη, αλλά θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον εκ των ουραγών της φετινής Ευρωλίγκας, Παναθηναϊκό (7-13).

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης (27/1, 22:00) στη Μαδρίτη, τονίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: «Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έκανε δύσκολο το έργο μας στην Αθήνα.

Έχουν παίκτες που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός, όπως ο Νέντοβιτς, ο οποίος δημιουργεί και για τους συμπαίκτες του. Επίσης, θα ήθελα να ξεχωρίσω και τους Μακ και Σαντ-Ρος στα γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά, έχει νέο προπονητή και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από την αρχή. Θα πρέπει να μειώσουμε την παραγωγή τους στην επίθεση γιατί είναι μία επιθετική ομάδα».

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα της Ρεάλ, που δεν έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Άντονι Ράντολφ, ο Πάμπλο Λάσο δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για τους αρκετούς αμφίβολους παίκτες που έχει ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είπε:

«Αντιμετωπίζουμε τα γνωστά προβλήματα σε αυτήν τη φάση της περιόδου. Έχουμε παίκτες με θέματα, όπως οι Τέιλορ, Ταβάρες και Τόμπκινς, που έχουν αρχίσει να επιβαρύνονται με πολλά λεπτά συμμετοχής. Η μόνη σίγουρη απουσία είναι αυτή του Λαπροβίτολα. Ο Γιουλ μπορεί να προπονηθεί, ο Ρούντι μπήκε, αλλά για ένα μέρος του προγράμματος και μετά εγκατέλειψε. Θα δούμε πώς θα είναι όλη η ομάδα και θα αποφασίσουμε τις τελευταίες ώρες πριν από το ματς».

«Δοκιμασία για μας»

Ο Τρέι Τόμπκινς περιμένει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για τη Ρεάλ απέναντι στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: «Ο Παναθηναϊκός είναι σκληρός αντίπαλος. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε στην Αθήνα ή τη Μαδρίτη γιατί το ομαδικό τους επίπεδο τούς επιτρέπει να είναι πάντα ανταγωνιστικοί. Πάντα παίζουν δυνατά και με ενέργεια. Θα είναι μία δοκιμασία για μας. Θα πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και βοήθειες ο ένας στον άλλον».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς