23.3 C
Athens

Παπασταθόπουλος: Τίτλους, Πρωταθλήματα και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη

Ξεκάθαρος ο Σωκράτης για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό. Η ξεχωριστή αναφορά του στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο διεθνής στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30 Ιουνίου του 2023, στάθηκε στη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον οποίο άκουσε όλα όσα ήθελε προκειμένου να πάρει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα ύστερα από περίπου δωδεκάμισι χρόνια στο εξωτερικό.

https://athlosnews.gr/olympiakos-i-stigmi-tis-ypografis-toy-sokrati-kai-i-thermi-cheirapsia-me-ton-marinaki/

«Από τη στιγμή που σκέφτηκα να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα, που, από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία, με περίμενε. Μου είχε κάνει μία πάρα πολύ καλή πρόταση και, σε συνδυασμό με αυτά που μου είπε ο πρόεδρος, με έκανε να πω το ναι» τόνισε αρχικά ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του με τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους της χώρας:

«Οι στόχοι μου με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα δυόμισι χρόνια είναι να κατακτήσω τίτλους, Πρωταθλήματα και όλοι μαζί να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο Olympiacos TV:

https://athlosnews.gr/o-krataios-olympiakos-kai-i-didaktiki-metagrafi-toy-papa/?fbclid=IwAR2KdH23eRW3Rjc0Uk9A9gJgYX7DbByZ6jk6plsWGBfJD-_567cNYMzLsn4

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς