17.7 C
Athens

Χατζηγιοβάνης: Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Βόλο (27/1, 15:00), υποστηρίζοντας πως οι Πράσινοι μπορούν να τερματίσουν ακόμα και στη 2η θέση του πρωταθλήματος, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο επιθετικά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τις τέσσερις σερί νίκες: «Σιγά σιγά καλύπτουμε τις γκέλες που είχαμε κάνει στο πρώτο μέρος. Συνεχίζουμε και στο επόμενο ματς με τον Βόλο, πάμε για την νίκη. Βήμα Βήμα και πλησιάζουμε και τους από πάνω μας».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Είμαι άνθρωπος που πιστεύω και στην τύχη. Θεωρώ ότι και η τύχη είναι μαζί μας. Έχουμε και τον Σωκράτη Διούδη που μας έχει σώσει πολλές φορές. Έχουμε καλό τερματοφύλακα. Όλα τα παιδιά όμως δουλεύουμε πολύ σκληρά».

Για το πρόβλημα στην επίθεση: «Επιθετικά πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν θεωρώ ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά με την ποιότητα των παικτών που έχει ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα η ομάδα. Σίγουρα βρίσκουμε τη φάση – κλειδί και βάζουμε το γκολ».

Για τον Βόλο: «Ο Βόλος είναι μία ομάδα φέτος έκπληξη για εμένα. Δεν θα πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα εμείς. Παιχνίδι με παιχνίδι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα: «Πήγαμε στους 8, με μία καλή κλήρωση πας στους 4 και μετά ποτέ δεν ξέρεις. Στο πρωτάθλημα ανεβαίνουμε σιγα σιγά. Και γιατί να μην φτάσουμε στην τρίτη ή τέταρτη θέση; Με μία γκέλα οι από πάνω μας και με μία νίκη εμείς φτάνουμε πολύ κοντά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανοιχτό μέχρι το τέλος. Ακόμα και η δεύτερη θέση για εμένα είναι ανοιχτή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς