18.2 C
Athens

Πάει Σεβίλλη ο Πάπου Γκόμες

Στη Σεβίλλη και την Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάπου Γκόμες, καθώς οι Ανδαλουσιανοί τα βρήκαν με την Αταλάντα και αναμένουν τον Αργεντινό σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας την Τρίτη (26/1) στην Ισπανία.

Ύστερα από 6,5 περίπου χρόνια στην Αταλάντα και τη Serie A, ο Γκόμες αλλάζει σελίδα και παρά το γεγονός ότι τον διεκδικούσαν ομάδες όπως η Μίλαν και Ίντερ, η ομάδα του Μπέργκαμο ήθελε να τον παραχωρήσει σε ομάδα εκτός Ιταλίας.

Έτσι κι έγινε. Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα η Σεβίλλη συμφώνησε με τον 32χρονο στράικερ για συμβόλαιο 2,5 χρόνων και ο ίδιος αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας την Τρίτη (26/1), προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Η ιταλική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της 6.000.000 ευρώ, ενώ άλλο 1.000.000 θα δοθεί με τη μορφή μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Ο Γκόμες έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Αταλάντα σε 252 ματς, έχει σκοράρει 59 γκολ και έχει μοιράσει 71 ασίστ. Τη φετινή σεζόν, η Αταλάντα βρίσκεται 5η στην κατάταξη της Serie A (ισόβαθμη με Γιουβέντους), με τον 32χρονο φορ να έχει βρει δίχτυα πέντε φορές σε 16 ματς, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς