21.7 C
Athens

Μουρίνιο: Ο Μπέιλ πρέπει να κερδίσει το χρόνο συμμετοχής του στην Τότεναμ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει βρει ακόμα τη φόρμα του στη Τότεναμ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τονίζει ενόψει του εκτός έδρας ματς με τη Γουίκομ για το FA Cup, ότι ο Ουαλός σταρ θα πρέπει να κερδίσει το χρόνο συμμετοχής του.

Η επιστροφή του Μπέιλ στα σπιρούνια έπειτα από επτά χρόνια, έστω και με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης γέμισε με προσδοκίες την ομάδα.

Ο 31χρονος επιθετικός δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ζινενεντίν Ζιντάν, αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε, που ήθελε να αποχωρίσει από τους «μερένγκες», ωστόσο όπως φαίνεται ούτε ο Μουρίνιο έχει πειστεί ακόμα εκείνον, αν και τον ήθελε πάρα πολύ στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Μπέιλ μετράει μόλις 11 συμμετοχές, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε σχετικά με τον παίκτη:

«Δε θα δώσω απλά αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες, δεν είμαι σε αυτήν την κατεύθυνση. Ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες που είχε τα δύο τελευταία χρόνια, ξέρουμε ότι ήρθε τραυματίας και αυτή η σεζόν έχει να κάνει με τα πάνω της και τα κάτω της γι’ αυτόν.

Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσει σταθερά, να προπονηθεί χωρίς προβλήματα κι όταν παίκτης είναι σταθερός στην προπόνηση, με υψηλή ένταση, χωρίς κανένα πρόβλημα, τότε είναι έτοιμος. Δε θα του δοθούν αγωνιστικά λεπτά, αλλά είναι έτοιμος να τα κερδίσει και αυτό για μένα, κάνει τη διαφορά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς