25.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Η Δευτέρα του Σωκράτη!

Τη Δευτέρα (25/1) αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεγαλύτερη μεταγραφή του χειμώνα στην Ελλάδα, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να υπογράφει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος να ντυθεί στα Ερυθρόλευκα και να υπερασπιστεί τα χρώματα του Ολυμπιακού για τις επόμενες δυόμισι σεζόν!

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ, βρίσκεται εδώ και ημέρες στην πατρίδα και τη Δευτέρα (25/1) αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή η συνεργασία του με τον Θρύλο, που εντάσσει στο έμψυχο δυναμικό έναν στόπερ υψηλού επιπέδου.

Όπως είχε γράψει το FWS από τις 5 Ιανουαρίου ήταν μία υπόθεση που απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς και «χτύπημα» στο κατάλληλο timing. Ο Ολυμπιακός χειρίστηκε μαεστρικά το ζήτημα μέσω του τεχνικού διευθυντή του, Βασίλη Τοροσίδη (και κουμπάρου του Σωκράτη), ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που έβαλε την τελική «πινελιά» στη μεγαλύτερη κίνηση εντός συνόρων κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή, ανάμεσά τους και η ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κέρδισε την υπογραφή του. Η ανακοίνωση αναμένεται τη Δευτέρα (25/1), όταν ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος με τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. Ο Σωκράτης αναλαμβάνει άμεσα δουλειά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Όσο για το οικονομικό σκέλος; Σύμφωνα με πληροφορίες, έως τις 30 Ιουνίου του 2023 ο Παπασταθόπουλος θα έχει λαμβάνειν κοντά στα 3.000.000 ευρώ από τους Ερυθρόλευκους, χωρίς τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Το εγγυημένο ποσό είναι περίπου 600.000 ευρώ έως το τέλος της σεζόν και 1.200.000 ευρώ ανά αγωνιστική περίοδο από εκεί και πέρα. Με τα μπόνους, το ποσό «εκτοξεύεται» στο 1.500.000 ευρώ ετησίως! Είναι προφανές ότι ο διεθνής αμυντικός θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι οι δύο πιο υψηλόμισθοι αμυντικοί της ομάδας.

https://athlosnews.gr/olympiakos-dyskoli-alla-yparkti-periptosi-o-papastathopoylos/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς