23.8 C
Athens

Ντεστ: Μου λείπει η αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή

Ο Σερτζίνιο Ντεστ αποκάλυψε στη ισπανική La Liga World πως δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα το ταλέντο του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και ότι αυτή την περίοδο έχει ανάγκη να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Κάτοικος Βαρκελώνης είναι ο Αμερικανός δεξιός μπακ από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο καταλανικός σύλλογος τον απέκτησε από τον Άγιαξ αντί 21.000.000 ευρώ, ενώ του έβαλε και ρήτρα αγοράς 400.000.000 ευρώ.

Ο νεαρός αμυντικός θεωρεί πως δεν έχει καταφέρει να δείξει ακόμα στους «μπλαουγκράνα» και τον Ρόναλντ Κούμαν το 100% των δυνατοτήτων του.

Τη φετινή σεζόν αν και έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Μπάρτσα συνολικά 21 εμφανίσεις, εκ των οποίων οι 15 είναι στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο, ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από την πορεία του στην ομάδα.

«Για μένα, είναι σημαντικό να ανακτήσω την εμπιστοσύνη γιατί νιώθω λίγο αβέβαιος αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα τώρα: να πάρω την εμπιστοσύνη πίσω και να παίξω όπως έπαιζα και μετά νομίζω ότι έχω πολλές δυνατότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντεστ.

Ο Κούμαν από την άλλη φαίνεται να μην συμμερίζεται την άποψη του Αμερικανού και να πιστεύει σε αυτόν, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε ενόψει του σημερινού ματς της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε, «ο Ντεστ μπορεί να βρει τον ρυθμό του ξανά και να προσφέρει ανταγωνισμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς