20.7 C
Athens

Μάτος: Οι ευχές στον Βιεϊρίνια και οι «γέφυρες» επιστροφής στον ΠΑΟΚ

Ο Λέο Μάτος αποχώρησε εκτάκτως στις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού για λογαριασμό της Βάσκο Ντα Γκάμα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει άμεσα στην Τούμπα, κάτι που ανέφερε σε δηλώσεις του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ευχήθηκε, μέσω Insta Story, με ιδιαίτερα θερμές ευχές στον πρώην συμπαίκτη του Αντελίνο Βιεϊρίνια για τα γενέθλια του που είναι σήμερα (24/01).

Συγκεκριμένα ο Μάτος ανέφερε τα εξής: «Σήμερα είναι τα γενέθλια του φίλου μου Βιεϊρίνια. Ένα αστέρι του ποδοσφαίρου με τον οποίο είχα την τιμή να παίξω μαζί. Είχα επίσης την ευχαρίστηση να ζω καθημερινά με έναν άνδρα που είναι περισσότερο από ξεχωριστό. Ο Θεός να σε ευλογεί αδερφέ μου με υγεία και ειρήνη».

Όσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανέφερε στο ίδιο Story: «Είμαι πάντα εδώ στο Ρίο και στέλνω την θετική μου ενέργεια για το σημερινό παιχνίδι». Σε δηλώσεις του ο 34χρονος ακραίος αμυντικός μίλησε για τα… παρακάλια της γυναίκας του να επικοινωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου λέει (η σύζυγος) να μιλήσω με τον Ιβάν Σαββίδη και να του ζητήσω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ». Και μια τέτοιου είδους επικοινωνία φαίνεται πως έχει γίνει.

Εδώ το Story του Λέο Μάτος:

Story - Λέο Μάτος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς