19.2 C
Athens

Ραντζέλοβιτς: Όλοι οι αντίπαλοι μας δίνουν το 100% εναντίον μας

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε στην NOVA για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, για το εκτεταμένο ροτέισον που έγινε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, αλλά και το βαρύ πρόγραμμα των Ερυθρολεύκων το πρώτο δίμηνο του 2021.

Για το πως βλέπει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι».

«Πιστεύω ότι έχουμε δείξει θετικά δείγματα γραφής. Όλοι οι αντίπαλοί μας περιμένουν για να δώσουν το 100%, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν ξέρω αν θα πάρουμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό ή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αν συγκεντρωθούμε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα προχωρήσουμε».

Για τις αλλαγές που έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό και αν αυτό βοηθάει την ομάδα: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Από το πρώτο λεπτό επιβληθήκαμε, δείξαμε μια καλή εικόνα και επιβάλαμε τον ρυθμό μας».

«Όλοι οι παίκτες όσοι βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έδωσαν τα πάντα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δείξαμε ότι όλοι οι παίκτες είμαστε ικανοί, ώστε να μπας εμπιστεύεται ο προπονητής μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν το τελευταίο διάστημα: «Η αλήθεια είναι ότι τους πρώτους δύο μήνες έχουν πολλά παιχνίδια. Δίνουμε 18 παιχνίδια μέσα σε ένα δίμηνο. Αυτό είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές, καθώς κάποιοι κουράζονται».

«Απαιτείται σκληρή δουλειά, καλή αποκατάσταση, κάτι που έχουμε σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές κουράζονται. Είμαστε σε καλό ρυθμό και καλή φυσική κατάσταση, και γι’ αυτό θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθουμε καλά σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς