21.8 C
Athens

Πρόβλημα στη Λέστερ: Χειρουργείται ο Βάρντι

Δεν γλίτωσε το νυστέρι ο Τζέιμι Βάρντι, καθώς ο 34χρονος επιθετικός της Λέστερ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, όπως ανακοίνωσε ο Μπρένταν Ρότζερς, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για κάποιες εβδομάδες.

Μετά τον Ντε Μπρούινε -ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για περίπου ενάμιση μήνα- σειρά παίρνει και ο Βάρντι με τις Μάντσετσερ Σίτι και Λέστερ να στερούνται αμφότερες από έναν παίκτη – σημείο αναφοράς για τις ομάδες τους. Οι δύο σύλλογοι ισοβαθμούν στη 2η θέση της Premier League και έχουν να διαχειριστούν η κάθε μία τη δική της σημαντική απώλεια.

Από την πλευρά τους οι Αλεπούδες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Βάρντι, καθώς όπως ενημέρωσε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός θα χάσει κάποιες εβδομάδες, καθώς θα κάνει χειρουργείο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην περιοχή της κήλης, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το ακριβές χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός.

Ο διεθνής Άγγλος θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς για το FA Cup με τη Μπρέντφορντ (24/1) , όπως και στις αναμετρήσεις με τις Έβερτον (27/1), Λιντς (31/1), Φούλαμ (3/2) για το αγγλικό πρωτάθλημα. Αναμένεται να δούμε ποιους ακόμη αγώνες θα χάσει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς