20.7 C
Athens

Άρης: Στην τελική ευθεία του Μήτρογλου, «παίζει» και του Μπαράλες

Ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μαρσέιγ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίλικ. Πλέον ο δρόμος για την συμφωνία με τον Άρη είναι ορθάνοιχτος, ενώ είναι ανοικτό να αποκτηθεί και ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Οι ιθύνοντες του Άρη συμφώνησαν με τον Μήτργλου για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, με την προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο. Ως προς το οικονομικό σκέλος ο Μήτρογλου δέχθηκε να μπει γενναίο μαχαίρι στο κασέ του, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στην δράση. Η αποδέσμευσή του αποτελεί θέμα χρόνου από τους Μασσαλούς.

Ως προς τον Μπαράλες, η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο αν παραχωρηθεί ο Κριστιάν Λόπεθ στην Ρεάλ Οβιέδο, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «Κίτρινους» για την απόκτηση του.

Οι άνθρωποι του Άρη είναι σε διαρκή επαφή με αυτούς του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την παραχώρηση του Μπαράλες στον Άρη. Ο Αργεντινός επιθετικός θα πλαισιώσει τον Μήτρογλου, και θα αποτελέσει μια ακόμα αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή των Θεσσαλονικέων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς