23.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Κρίστινσον κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σέντρα στις 19:30.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τους Ερυθρόλευκους με διάταξη 4-2-3-1 και 8 νέα πρόσωπα στην 11άδα, όπως έγραψε το FWS το πρωί της Τετάρτης (20/1). Το ντεμπούτο του με τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας θα πραγματοποιήσει ο Ισλανδός τερματοφύλακας Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ενώ οι Σισέ, Μπουχαλάκης και Μπρούμα είναι οι τρεις παίκτες που κρατούν τη θέση τους συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1, 1-0). Ο προπονητής των Πειραιωτών κάνει εκτεταμένο rotation, αφήνοντας στη βάση τους 11 ποδοσφαιριστές, που συγκαταλέγονται στο βασικό κορμό της ομάδας.

Αναλυτικά το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Πέπε, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Χασάν.

Οι άλλοι 11 παίκτες που βρίσκονται στο Αγρίνιο και συμπληρώνουν την αποστολή είναι οι: Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλος, Σουρλής, Λιάτσος, Τσέλιος, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Κάιπερς, Σουντανί.

Η ενημέρωση των Ερυθρόλευκων στα social media:

https://athlosnews.gr/olympiakos-me-8-nea-prosopa-gia-to-proto-vima/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς