22.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Από τη Λιόν στο Κάουνας!

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν γύρισε στην Ελλάδα και ταξίδεψε απευθείας με πτήση τσάρτερ από την πόλη Λιόν στο Κάουνας!

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα της Βιλερμπάν (19/1, 93-101) και προετοιμάζεται για την επόμενη εκτός έδρας δοκιμασία του, την Παρασκευή (22/1, 20:00), στη Λιθουανία!

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Ζαλγκίρις για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αλλά δεν γύρισαν στην Ελλάδα προκειμένου στη συνέχεια να ξαναφύγουν για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι τους. Με πτήση τσάρτερ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Βιλερμπάν στη Λιόν, η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Κάουνας, όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το δύσκολο παιχνίδι με τη λιθουανική ομάδα.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στο Κάουνας τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/1), λίγο πριν από τις 5, καλημερίζοντας τους οπαδούς τους στα social media από τη Λιθουανία! Έτσι, προτίμησαν να γλιτώσουν μία εξτρά μετακίνηση και να μην επιστρέψουν στην Ελλάδα για να αναχωρήσουν ξανά με προορισμό τη Λιθουανία προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο προπόνησης και ξεκούρασης.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισαν για μία ακόμα φορά να ταξιδέψει η αποστολή με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο εξωτερικό και να γλιτώσει άσκοπη ταλαιπωρία εν καιρώ πανδημίας. Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε ξανά με πτήση τσάρτερ στη φετινή Euroleague τόσο στη Γαλλία όσο και τη Λιθουανία, με τη διοίκηση να παρέχει στην ομάδα όλα τα εφόδια για μία επιτυχημένη πορεία!

Το πρωινό μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Twitter:

https://athlosnews.gr/vilermpan-olympiakos-93-101-sloyka-esy-soyper-star/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς