22.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Με 8 νέα πρόσωπα για το πρώτο βήμα!

Ο Μαρτίνς θα κάνει εκτεταμένο rotation στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (20/1, 19:30) και περιμένει από παίκτες όπως ο Πέπε να κάνουν ένα βήμα μπροστά

Δεν υπήρχε άλλο ματς στον ορίζοντα για εκτεταμένο rotation από τον Πέδρο Μαρτίνς λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματος και ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με σύνθεση ανάγκης στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το βράδυ της Τετάρτης (20/1, 19:30), οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ο δεύτερος εν Ελλάδι στόχος και, ως κάτοχος του τροπαίου, ο σύλλογος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει ξανά στο Αγρίνιο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς στις 9 Ιανουαρίου είχε επικρατήσει δύσκολα με 2-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Βέβαια, συγκριτικά με εκείνο το παιχνίδι, οι Πειραιώτες θα παρουσιαστούν με διαφορετική εντεκάδα. Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό έχουν μείνει οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει 8 αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1 1-0). Μόνο οι Σισέ, Μπουχαλάκης και Μπρούμα αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους στην εντεκάδα, ενώ βάσει της δοκιμής στην προπόνηση της Τρίτης (19/1) η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη. Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, αναμένεται να αγωνιστούν οι Ανδρούτσος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ και Χολέμπας. Στη διάταξη 4-2-3-1, οι Μπουχαλάκης και Πέπε θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι, με τον Τιάγκο Σίλβα σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Οι Μπρούμα και Βρουσάι αναμένεται να παίξουν στα δύο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Χασάν θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει από παίκτες όπως ο Πέπε, ο Μπρούμα και ο Τιάγκο Σίλβα να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να δώσουν λύσεις σε μία αναμέτρηση όπου η ομάδα θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης. Για παράδειγμα, ο Πέπε έχει να αγωνιστεί από τις 13 Δεκεμβρίου 2020 και τον εκτός αγώνα με τη Λαμία (0-6) για τη Super League, όταν είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, ενώ ο Μαρτίνς περιμένει από τον Μπρούμα μεγαλύτερη συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Η προαναγγελία του αγώνα στα social media του Ολυμπιακού:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς