23.5 C
Athens

Απορρίφθηκε η ένσταση του Κολοσσού για το χειρουργείο κόντρα στον ΠΑΟΚ! (vid)

Ο Κολοσσός είναι μόνο μια από τις ομάδες που έχουν περάσει φέτος από την… πριονοκορδέλα των εκδοροσφαγέων της Basket League. Η περίπτωσή του βέβαια ήταν η πιο εξοργιστική, αφού μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο χιλιοτραγουδισμένος Παναγιώτης Αναστόπουλος και οι… σύντροφοί του, έκλεισαν τα μάτια σε μια σωρεία παραβάσεων και παραλείψεων.

 

Αρχικά η επαναφορά της μπάλας ήταν αντικανονική, στη συνέχεια ο Τέρνερ αλλάζει σταθερό πριν σουτάρει και τέλος κύλησε σχεδόν ενάμισι δευτερόλεπτο μέχρι η γραμματεία να σταματήσει το χρονόμετρο.

https://athlosnews.gr/kolossos-paok-84-85-anastopoylos-skandalo-enstasi-vid/

Η ομάδα της Ρόδου κατέθεσε τελικώς ένσταση, όπως σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το FWS. Η ένσταση αυτή επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα, ωστόσο ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι πρέπει να απορριφθεί, από τη στιγμή που κατατέθηκε «εκπρόθεσμα», δηλαδή μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα. Η απόφαση αυτή σηκώνει αρκετή κουβέντα, μια και πουθενά στους κανονισμούς δεν αναφέρεται ότι μια ομάδα χάνει το δικαίωμα ένστασης αν παρέλθει το 15λεπτο μέσα στο οποίο οι διαιτητές κλείνουν το φύλλο αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος αθλητικός δικαστής είχε αποφασίσει την επανάληψη του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, επειδή δεν δόθηκε φάουλ για τρεις βολές στους Θεσσαλονικείς στην εκπνοή του αγώνα. Πράγματα απολύτως φυσιολογικά για το χειρότερο και πιο απαξιωμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς