19.4 C
Athens

FIFA: Με κόσμο το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια των αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ τον Φεβρουάριο. Ωστόσο υπάρχει μια βασική προϋπόθεση αναφορικά με το ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ή έχουν κάνει ένα τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό σε διάστημα έως και 72 ωρών πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Όσοι έχουν πιστωτική κάρτα VISA έχουν την αποκλειστική δυνατότητα προαγοράς των εισιτηρίων έως και τις 21 Ιανουαρίου. Τα εισιτήρια που τίθενται προς πώληση είναι για όλα τα παιχνίδια πλην του τελικού.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θέλει να τεστάρει, πως θα πάει η πορεία της συγκεκριμένης διοργάνωσης σχετικά με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα και τον κορωνοϊό, ενόψει και του Euro 2021.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν οι: Αλ-Ντουχαΐλ, Αλ Αχλί, Μπάγερν Μονάχου, Ουλσάν Χιουντάι, Τίγκρες, και ο νικητής του Copa Libertadores ανάμεσα στις Παλμέιρας (του Αμπέλ Φερέιρα) και Σάντος.

Εδώ η ενημέρωση της FIFA:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς