16.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Σενάριο από την Τουρκία για Χοσεϊνί

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ιρανός στόπερ Ματζίντ Χοσεϊνί, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Ένα μεταγραφικό σενάριο από την Τουρκία εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Ματζίντ Χοσεϊνί ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς (2021/22).

Ο Ιρανός κεντρικός αμυντικός (με ύψος 1,87μ.), ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και ως αμυντικός μέσος, αγωνίζεται στην Τράμπζονσπορ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «gazetedamga.com.tr», ο 25χρονος (20/6/1996) έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τον Τράμπζονσπορ για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά παραμένει αναποφάσιστος. Ο λόγος; Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ιρανός διεθνής έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν!

Ο Χοσεϊνί είναι δεξιοπόδαρος και έχει μόλις 6 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν (σε σύνολο 18 αγώνων για το Πρωτάθλημα Τουρκίας), ενώ είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ιράν. Αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα από το καλοκαίρι του 2018, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από την Εστεγκλάλ (ομάδα της πατρίδας του) έναντι περίπου 500.000 ευρώ, μετρώντας συνολικά δύο γκολ και μία ασίστ σε 63 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς