18.8 C
Athens

Μπρούμα για Χασάν: Δουλεύει πολύ και το αξίζει

Οι δηλώσεις του Μπρούμα μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0

Ο Μπρούμα μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τον σκόρερ της ομάδας, Αχμέντ Χασάν.

«Ο Χασάν είναι πολύ καλός παίκτης, δουλεύει πολύ και το αξίζει γιατί έχει ποιότητα. Τον συγχαίρουμε, κοιτάμε παρακάτω και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε και να προσπαθούμε για τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι» είπε ο Πορτογάλος εξτρέμ για τον Αιγύπτιο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μπρούμα είπε: «Ο ΠΑΣ είναι μία καλή ομάδα, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε με το πέναλτι και εκεί θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αν είχαμε σκοράρει. Ο ΠΑΣ αμύνθηκε πολύ καλά και χρειάστηκε επιμονή μέχρι το τελευταίο λεπτό για να έρθει το γκολ. Ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (20/1, 19:30), ο Μπρούμα δήλωσε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς, όπως κάνουμε πάντα, να προσπαθούμε μόνο για τη νίκη. Όλες οι ομάδες βάζουν τα δυνατά τους απέναντί μας, εμείς πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς