25.8 C
Athens

«Πεντάρα» για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό με την Κ20

Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε με 5-0 της ομάδας Κ20 του συλλόγου, στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Γ. Καλαφάτης»

Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με το, ευρύ, 5-0, στο σημερινό φιλικό απέναντι στην Κ20. Μόλις στο 4’, μετά από κακή συνεννόηση των Χριστογεώργου – Ζερβόπουλου, ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων έδιωξε την μπάλα πάνω στον Κουντουριώτη, ο οποίος με πλασέ από πλάγια αριστερά και εκτός περιοχής σκόραρε.
Στο 22’ ο Χαντζάρας έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Στάικο, ο οποίος πέτυχε το 2-0 για τους πράσινους. Στο 26’ με νέο κλέψιμο ο Κουντουριώτης έδωσε την μπάλα στον Χαντζάρα ο οποίος μπήκε από αριστερά στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Νωρίς και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε η πρώτη ομάδα των πράσινων. Στο 49’ ήρθε το 3-0, μετά από πολύ έξυπνη πάσα του Τζανδάρη στην πλάτη της άμυνας όπου ο Πίσπας πραγματοποίησε εξαιρετικό πλασέ απέναντι στον τερματοφύλακα. Μόλις μετά από ένα λεπτό ο Πίσπας δημιούργησε το 4-0 με ωραία κίνηση από αριστερά και σέντρα στο ύψος του πέναλτι για τον Σέχου που με πλασέ σκόραρε. Στο 57’ έπειτα από πολύ όμορφο συνδυασμό και εναλλαγή της μπάλας μεταξύ αρκετών παικτών, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Σέχου να περνάει ασίστ και τον Πίσπα να σκοράρει αυτή τη φορά για το πέμπτο γκολ της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Θεοχάρης, Μαυρομάτης (36’ Οικονομόπουλος), Δημήτρουλας, Κουντουριώτης, Τζανδάρης, Στάικος (36’ Αγγελόπουλος), Χαντζάρας (47′ Σέχου), Εμμανουηλίδης (36’ Αποστολάκης), Σιφναίος (47′ Πίσπας).

Παναθηναϊκός Κ20: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Παπαθανασίου, Ζερβόπουλος, Σαντικάι, Μαυρουδής, Σκεντεράι, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Σερπέζης, Ηλιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστοδουλής, Ζαγαρίτης, Ξεπαπαδάκης, Μανιδάκης, Παλασκώνης, Σπίνος, Κώστας, Σταμούλης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς