16.5 C
Athens

Ράσφορντ: Αν τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι δεν θα είναι καλή σεζόν

Ο Μάρκους Ράσφορντ μίλησε για το επερχόμενο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, χαρακτηρίζοντάς το δύσκολο, ενώ τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πρέπει να τερματίσουν στο πρωτάθλημα δεύτεροι ή τρίτοι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Premier League και στο +3 από τη Λίβερπουλ, θα φιλοξενηθεί το απόγευμα της Κυριακής (17/1, 18:30) από τους «κόκκινους» για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ράσφορντ μίλησε ενόψει του ντέρμπι, τονίζοντας πως ο αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Θα αισθανθούμε καλά αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αν τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι δεν θα είναι καλή σεζόν για εμάς. Δεν είναι αυτό που προσπαθούμε από την αρχή της σεζόν.

Ως παιδί από το Μάντσεστερ που στηρίζει την Γιουνάιτεντ, δεν υπάρχουν μεγαλύτερα παιχνίδια για να σκοράρεις. Είναι ένα παιχνίδι που ανυπομονώ, όπως η υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζουμε να κερδίσουμε, αλλά είναι δύσκολο να νικηθούν στο σπίτι τους. Θα δώσουμε το καλύτερο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άγγλος επιθετικός, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

«Είμαστε πιο επικίνδυνοι, μπορούμε να σκοράρουμε σε οποιαδήποτε στιγμή. Θεωρώ ότι έχουμε την πιο ευέλικτη ομάδα στην Premier League, ειδικά στην επίθεση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς