23.2 C
Athens

Ριβάλντο: «Θα πάει στη Ρεάλ ο Νεϊμάρ»

Ο Βραζιλιάνος, πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου, Ριβάλντο, εξέφρασε την άποψη ότι ο Νεϊμάρ, θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στο κοντινό ή μακρινό μέλλον

Σύμφωνα με δηλώσεις του στην ισπανική «Mundo Deportivo», ο Ριβάλντο εμφανίστηκε πεπεισμένος πως, κάποια στιγμή, ο Νεϊμάρ θα αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου υποστήριξε: «Προς το παρόν, με βάση τα λόγια του θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως απ’ όσο γνωρίζω και σύμφωνα με τα σχόλια που ακούω, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα ο Νεϊμάρ θα καταλήξει στην Ρεάλ Μαδρίτης».

Στην συνέχεια ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη χώρα μας με τις φανέλες Ολυμπιακού και ΑΕΚ, συμπλήρωσε: «Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως θα παραμείνει στον γαλλικό σύλλογο για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο, όμως σε μια τόσο τρελή ποδοσφαιρική αγορά όπως είναι η σημερινή, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν μπορείς να γνωρίζεις τι μπορεί να συμβεί την επόμενη μέρα, οπότε τα πάντα είναι πιθανά μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς