20.2 C
Athens

Τζέγκο: Έτοιμοι για το ντέρμπι, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος

Ο Αυστραλός μέσος του Άρη, Τζέιμς Τζέγκο, μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου μίλησε για την αλλαγή προπονητή στην Ένωση, την πορεία της ομάδας του αλλά και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέγκο:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν δύσκολο λόγω του αγωνιστικού χώρου. Χάσαμε δύο βαθμούς αλλά πλέον σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ».

Για την πίεση που υπάρχει λόγω της σημασίας του αγώνα: «Υπάρχει η πίεση που βάζουμε εμείς στους εαυτούς μας. Έχουμε καλή και δυνατή ομάδα. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος. Οπότε εμείς δημιουργούμε την πίεση. Ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι».

Για τον αντίπαλο: «Έχει καινούργιο προπονητή αλλά δεν μας απασχολεί. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Δύο ομάδες που προσέχουν πολύ στην άμυνα. Θα έχει δύναμη και πάθος. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτές».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης: «Είναι ομάδα με ποιότητα η ΑΕΚ. Μπορεί να βγάλει έναν παίκτη και να τον αντικαταστήσει με ισάξιο του. Παίζουμε όμως στην έδρα μας, σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς