20.2 C
Athens

Χωριανόπουλος: Είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ

Ο βοηθός προπονητή του Άκη Μάντζιου, Γιώργος Χωριανόπουλος, μίλησε στην NOVA για την ΑΕΚ, τον Ιωάννου και την μεταγραφή επιθετικού, αλλά και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα ο Χωριανόπουλος ανέφερε:

Για την ισοπαλία στα Ιωάννινα: «Αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η επιβάρυνση ήταν μεγαλύτερη αλλά έχουμε το βάθος στο ρόστερ και την ποιότητα να ανταπεξέλθουμε. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αύριο θα εμφανιστούμε έτοιμοι και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τους τραυματίες: «Θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση τους στη σημερινή προπόνηση».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ιωάννου: «Η ετοιμότητά του είναι δεδομένη. Θα είναι στην αποστολή. Θα εξαρτηθεί από τα τελικά μας πλάνα εάν θα είναι βασικός ή όχι. Είναι όμως έτοιμος για να μας βοηθήσει».

Για την προσέγγιση του αγώνα με την ΑΕΚ: «Αναλογικά και δεδομένων των συνθηκών, κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας για την ΑΕΚ και θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για την ΑΕΚ: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχει ποιότητα στο ρόστερ και καλό προπονητή. Θεωρώ όμως ότι έχουμε παρουσιάσει καλύτερη εικόνα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Έχει βελτιωθεί αμυντικά. Έχει ένα καλό ρόστερ. Έχουμε κάνει την ανάλυση της. Υπερτερούμε όμως σε ποιότητα».

Για την τακτική της δικής του ομάδας: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και ανεξάρτητα από τον αντίπαλο έχουμε την ποιότητα να εφαρμόσουμε την δική μας τακτική. Θα χρειαστεί βέβαια να προσαρμοστούμε και σε κάποια πλεονεκτήματα της ΑΕΚ».

Για τη μεταγραφή επιθετικού: «Έχουμε δύο επιλογές αλλά όχι κάτι παραπάνω. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που αγωνίζονται στη θέση αυτή και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς