23.7 C
Athens

Ίνγκασον: Είμαστε μία ομάδα-πρόκληση για τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα-πρόκληση για τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ινγκασον θεωρεί καλό αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πως ο αγώνας μαζί του δεν είναι σαν όλους τους άλλους για τον ΠΑΟΚ…

O Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αρχικά, για την εντός έδρας νίκη επί του Βόλου δήλωσε: «Είναι πάντα γλυκιά η γεύση της νίκης, ειδικά πριν από ένα ντέρμπι σαν και αυτό που έχουμε την Τετάρτη. Δυστυχώς, ο νέος χρόνος δεν ξεκίνησε όπως θα θέλαμε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και είμαστε συγκεντρωμένοι στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ψυχολογία αυτών των αναμετρήσεων, είπε: «Λέει πολλά… Αγώνες σαν κι αυτούς μπορούν να καθορίσουν μία ολόκληρη σεζόν. Ήδη, μας έχουν κοστίσει ορισμένα αποτελέσματα που προηγήθηκαν και αυτό είναι κάτι που μας βάζει ακόμα μεγαλύτερη πίεση για την αναμέτρηση. Αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εμφανιστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουμε, θα συνεχίσουμε και θα δούμε τί μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Για τον Ολυμπιακό, ο Ίνγκασον υποστήριξε: «Είναι καλός αντίπαλος. Δεν έχουν κάνει λάθη ως τώρα στο Πρωτάθλημα. Πιστεύω πως είμαστε η ομάδα που μπορούμε να τους νικήσουμε και είμαστε μία ομάδα-πρόκληση για αυτούς. Οπότε, θα δούμε… Δε φοβόμαστε κανέναν, ξέρουμε και ξέρουν, όμως, πως εμείς πάμε για να νικήσουμε ξανά».

Για την αναμέτρηση στην Τούμπα, υπογράμμισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν επιτρέπονται οι επιπόλαιες αποφάσεις. Είναι ένας αγώνας για μας όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι σε μία πιο άνετη κατάσταση από εμάς, εκεί πρέπει να ποντάρουμε και να τα δώσουμε όλα. Στο τέλος του αγώνα θα δούμε πού μπορεί να μας οδηγήσει αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ψύχραιμοι, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνάμεις μας και αν το κάνουμε πιστεύω πως έχουμε πραγματικά καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς».

Ο διεθνής στόπερ του ΠΑΟΚ επισήμανε πως αυτό δεν είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα για την ομάδα του: «Όχι, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το παιχνίδι με κανένα άλλο. Είναι το ντέρμπι που θέλεις πάση θυσία να νικήσεις. Δεν μπορείς να χάσεις… Έτσι, λοιπόν, και τώρα είναι η ώρα του να δείξει ο κάθε ένας το ανάστημά του, να πολεμήσει και αν το κάνουμε έχουμε καλές πιθανότητες να το καταφέρουμε».

Όσο για λάθη που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στους προηγούμενους αγώνες του και αν η ομάδα του έχει βρει τι έφταιξε, ο Ίνγκασον είπε: «Ναι… Ήταν φυσιολογικά λάθη. Είδαμε ξανά τα ματς με τη Λάρισα και τον Ατρόμητο. Κάναμε υπερβολικά πολλά ατομικά λάθη και αυτά κοστίζουν στην ομάδα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, επικεντρωνόμαστε στο να δώσουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αντιμετωπίζουμε έναν ικανό αντίπαλο, όπου δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθη. Τώρα, με τη νίκη κόντρα στο Βόλο, νομίζω πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς