20.9 C
Athens

Χιμένεθ: Προτιμώ να κερδίζω 1 – 0 παρά με 5 – 4

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας (1-0), τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα μεγάλα σκορ, αλλά να βελτιώνεται η ομάδα και να μην δέχεται γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ στην κάμερα της NOVA:

«Τέτοιου είδους ομάδες είναι ανταγωνιστικές, ιδιαίτερα όταν παίζουν στην έδρα τους. Υποχρεώνουν τις ανώτερες ομάδες να μην παίζουν το παιχνίδι που θέλουν. Έτσι κι εμείς παίξαμε αντίθετα από αυτό που θέλαμε. Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, αλλά αποδείξαμε πως ξέρουμε να χειριζόμαστε τις μεγάλες μπάλες. Οι αλλαγές βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε και με 10 παίκτες και να πάρουμε τη νίκη.

Προτιμώ να κερδίζω 1-0 παρά 5-4. Είμαστε η ΑΕΚ, πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε και να βελτιωνόμαστε. Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε και με 10 παίκτες. Μπήκαμε καλά στο ματς, είχαμε 2-3 φάσεις και μόλις δέχτηκε το γκολ η Λαμία αποφάσισε να αλλάξει το στυλ της και εμένα αυτό δεν μου άρεσε γιατί με τις μεγάλες της μπαλιές μας έβαλαν στην περιοχή. Όμως αμυνθήκαμε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να παίξουμε πιο ψηλά, λόγω και της αποβολής του Ινσούα.

Εμείς εδώ είμαστε η ΑΕΚ. Όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς