21.1 C
Athens

Ο Θάνος έκανε αίτηση για αλλαγή Ένωσης

Ο Δημήτρης Θάνος αποχώρησε οικειοθελώς από την ενεργό δράση πριν δημιουργηθούν οι φετινοί πίνακες διαιτησίας. Στην συνέχεια ο πρώην ρέφερι της Super League κατέθεσε αίτηση για να γίνει νέος παρατηρητής διαιτησίας. Το σχετικό σεμινάριο θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου αφού η ΚΕΔ αξιολογήσει όλες τις υποψηφιότητες.

Ωστόσο προέκυψε ένα πρόβλημα που αφορά τον Θάνο. Στις 26 Ιουλίου η ΕΠΣ Γρεβενών, στην οποία ήταν μέλος, τον ενημέρωσε ότι τον διέγραψε από τα μητρώα της. Πρότεινε μόνο τον πρώην διαιτητή της Football League Ανδρέα Καραλιόλιο για νέο παρατηρητή διαιτησίας. Η απόφαση στηρίχθηκε επισήμως στο γεγονός ότι ο Θάνος δεν είναι μόνιμος κάτοικος Γρεβενών αλλά των Ιωαννίνων. Πράγματι ισχύει αυτό αλλά όταν μέχρι πριν τρεις μήνες ο εν λόγω διαιτητής σφύριζε στη Super League δεν υπήρχε πρόβλημα;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θάνος κατέθεσε σήμερα αίτηση στην ΕΠΣ Ηπείρου προκειμένου να γίνει μέλος της. Έχει ήδη συζητήσει το θέμα με τον πρόεδρο της Κώστα Βρακά, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον στηρίξει. Όμως για να γίνει νέος παρατηρητής διαιτησίας πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα η διαδικασία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς