22.5 C
Athens

Χιμένεθ: Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές, θέλω να προστατεύσω τον Τσιντώτα

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την κατάσταση της ΑΕΚ και την ανάγκη οι παίκτες του να πιστέψουν στον εαυτό τους, ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Τσιντώτα, τονίζοντας πως για τα γκολ που δέχθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ευθύνεται μόνο ο ίδιος.

Η ΑΕΚ προέρχεται από ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0), το οποίο ο Ανδαλουσιανός τεχνικός χαρακτήρισε «ως βάλσαμο για την ομάδα» και το οποίο θέλει να συνεχίσει και στην αναμέτρηση της Δευτέρας (11/1, 19:30) με τη Λαμία.

Στη συνέχεια στάθηκε στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ένωση, τονίζοντας πως «χρειάζεται νίκες για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι στους εαυτούς του», ενώ ερωτηθείς για τους Αθανασιάδη και Τσιντώτα δήλωσε:

«Θέλω πάντα να έχω καλούς τερματοφύλακες. Δεν μπορείς να έχεις έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και έναν που δεν τον υπολογίζεις. Το καλύτερο είναι όταν ανοίγεις την πόρτα να έχεις δυο καλούς τερματοφύλακες

Θέλω να προστατεύσω τον Τσιντώτα ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα γκολ, αλλά δεν είναι μόνο δική του ευθύνη. Χρειάζομαι τον καλύτερο Τσιντώτα και ξέρω πως με σκληρή δουλειά θα επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορεί να είναι. Ο Αθανασιάδης θα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να παίξει ανά πάσα στιγμή. Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς