20.7 C
Athens

Κίον: Ο Οζίλ θα ήταν καλύτερος αν είχε την αποφασιστικότητα του Τίρνι

Ο Άγγλος παλαίμαχος αμυντικός, Μάρτιν Κίον, σχολίασε στη συνέντευξή του στο talkSPORT την περίπτωση του Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση από την Άρσεναλ, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος παίκτης αν διέθετε την αποφασιστικότητα του συμπαίκτη του, Κίραν Τίρνι.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει παραγκωνιστεί από το καλοκαίρι, με τον Μικέλ Αρτέτα να τον έχει αφήσει έξω από τις λίστες με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων» για τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα.

Αν και το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, ο Οζίλ φαίνεται ότι πλέον βρίσκεται κοντά στο τέλος εποχής και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα και τον Ιανουάριο.

«Για μένα, δεν μειώνεται ως θρύλος, γιατί δεν ταιριάζει με την ενέργεια και την αποφασιστικότητα των θρύλων που έχω δει σε αυτό το ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Αν είχε την αποφασιστικότητα του Τίρνι, σε συνδυασμό με αυτήν την ικανότητα, θα μπορούσε να ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ για την Άρσεναλ», τόνισε ο άλλοτε στόπερ της Άρσεναλ και νυν τηλεσχολιαστής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς