18 C
Athens

Το κακόγουστο αστείο του Ντομενέκ για τον Μαραντόνα

Ο Ρεϊμόν Ντομενέκ ενόψει του εκτός έδρας ματς της Ναντ με την Μονπελιέ (9/1, 22:00) για τη 19η αγωνιστική της Ligue 1, μίλησε για το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, με τον Γάλλο τεχνικό να δηλώνει πως θα ήθελε στην ομάδα τον Μαραντόνα αν εκείνος ζούσε.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας επέστρεψε στους πάγκους έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ναντ και ήδη βρίσκεται στο επίκεντρο.

Δεν πρόκειται ωστόσο, για τις προπονητικές του ικανότητες, αλλά για τη δήλωσή του αναφερόμενος στον παγκόσμιο θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Θα ήθελα να πάρω τον Μαραντόνα, αλλά είναι νεκρός», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Αυτό είναι το παράθυρο μεταφοράς για μένα, αλλά όπως και για όλους τους προπονητές, είναι ένα τραύμα», συνέχισε ο Ντομενέκ.

Ο 68χρονος προπονητής ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στις 26 Δεκεμβρίου, ωστόσο δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο με νίκη κόντρα στη Ρεν (0-0). Την ίδια ώρα η Ναντ εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι 17η στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος και στο συν 3 από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς