18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Χασάν ενόψει Παναιτωλικού

Ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τους Ερυθρόλευκους για πρώτη φορά μετά τις 8 Νοεμβρίου!

Μεγάλη ημέρα για τον Αχμέντ Χασάν! Ακριβώς δύο μήνες μετά την τελευταία συμμετοχή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Αιγύπτιος επιθετικός επιστρέφει στη δράση!

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Αχμέντ Χασάν στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (9/1, 19:30) για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ο 28χρονος κυνηγός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 8 Νοεμβρίου 2020, στη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου είχε βρει και το δρόμο προς τα δίχτυα. Ακολούθησε η περιπέτεια με τον κορωνοϊό, όταν πήγε στην Αίγυπτο για να παίξει με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ στη συνέχεια προέκυψαν επιπλοκές στην υγεία του, που ευτυχώς ξεπεράστηκαν.

Ο Χασάν προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Παρασκευής (8/1) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και είδε τον προπονητή του να τον βάζει στην 23άδα του ματς στο Αγρίνιο.

Αυτή είναι η μεγάλη είδηση της αποστολής που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες ενόψει του εξ αναβολής παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την προσεχή Τετάρτη (13/1), για την 6η αγωνιστική. Εκτός αποστολής ενόψει Παναιτωλικού έμειναν οι Σα, Ραφίνια και Μπουχαλάκης, ενώ την τιμωρία της μιας αγωνιστικής θα εκτίσει ο Σεμέδο. Ανέτοιμος είναι ο Μπρούνο. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Κάιπερς, Λοβέρα και Σουρλής. Πάντως, για τον Σα πρέπει να σημειώσουμε ότι αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις μετά το χτύπημα που είχε με τον Κρεσπί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπα, Μπρούμα, Σισέ, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς