20.9 C
Athens

ΟΦΗ – Λαμία 2-0: Πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από 40 μέρες (vids)

Τι κι αν είχε πολλές απουσίες; Ο ΟΦΗ που δεν είχε στον πάγκο του ούτε τον Γιώργο Σίμο καθώς γεννούσε η γυναίκα του πανηγύρισε το τρίποντο κόντρα στη Λαμία με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες στο Ηράκλειο μετά τις 29 Νοεμβρίου.

Οι Κρητικοί είχαν ανάγκη τους τρεις βαθμούς προκειμένου να πλησιάσουν στην έκτη θέση και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην όγδοη θέση με 18 βαθμούς στο -1 από τον Βόλο. Η Λαμία παραμένει ουραγός και δεν μπόρεσε να… χτίσει πάνω στη νίκη της κόντρα στον Άρη.

Η λύση στο πρώτο μέρος ήρθε από την άσπρη βούλα. Ο Μπαλογιάννης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντέτζο και ο Στάικος ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

ΤΟ 1-0 ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ

 

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ένα καλό διάστημα στα μισά του δευτέρου μέρους, ωστόσο τόσο ο Ντέλετιτς, όσο και ο Προβυδάκης σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους.

Ο ΟΦΗ βελτίωσε την εικόνα του αμυντικά και στο 85′ σφράγισε το τρίποντο. Ο Βαφέας που είχε περάσει αλλαγή στη θέση του σκόρερ Πασχάλη Στάικου, έκανε το γυριστό σουτ και με καταπληκτικό τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΤΟ 2-0 ΤΟΥ ΒΑΦΕΑ

 

ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ 2-0

Σκόρερ: 34′ πεν. Στάικος, 85′ Βαφέας

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Κίτρινες: Βούρος, Ουές, Βάτερμαν / Αντέτζο

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο, Στάικος (75’ Βαφέας), Μπαλογιάννης (66’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον (87’ Τσιλιανίδης), Σαρδινέρο (74’ Γρίβας).

Λαμία (Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας (72’ Βλάχος), Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (72’ Μπιάρνασον), Τιρόνε (46’ Καραμάνος), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Αραμπούλι (86’ Βασιλακάκης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς