23.2 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Ποιο ντέρμπι; Άνετα στον τελικό οι «Πολίτες» (vid)

Το εισιτήριο για τον τελικό του Carabao Cup πήρε η Μάντσεστερ Σίτι που επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι που διεξήχθη στο «Ολντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την υπεροχή και τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, αναγκάζοντας την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Ο Ντε Μπρούινε είχε δοκάρι στο 12ο λεπτό με φοβερό σουτ, ενώ το γκολ που έδιωξε το… άγχος από τους Πολίτες ήρθε στο 50ό λεπτό. Ο Φόντεν γέμισε και ο Στόουνς με προβολή έγραψε το 0-1.

 

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε την ενέργεια, ούτε τις ιδέες για να ισοφαρίσουν και τελικά στο 80′ o Φερναντίνιο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ (88′ Φαν ντε Μπεκ), ΜακΤόμινεϊ (75′ Γκρίνγουντ), Πογκμπά, Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Κανσέλο, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Γκιντογκάν, Φερναντίνιο, Φόντεν, Ντε Μπράινε, Μαχρέζ (79′ Ρόντρι), Στέρλινγκ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς