20.7 C
Athens

Δέλλας: Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0, με τον Τραϊανό Δέλλα να τονίζει πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Ένωση, αλλά πλήρωσε μία στιγμή αδράνειας.

Αρχικά ανέφερε: «Νομίζω πως σταθήκαμε καλά και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ, πέρα από στατικές φάσεις. Είχαμε κλείσει καλά τους διαδρόμους και είχαμε διαβάσει καλά την ΑΕΚ. Μία στιγμή αδράνειας, απ’ την οποία και δεχθήκαμε το γκολ, ήταν σημαντική για εμάς. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια των παιδιών. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έπαιξαν πραγματικά πολύ ωραίο ποδόσφαιρο».

 

Για τη φάση του γκολ: «Είχα πει στα παιδιά ότι θα πληρώσουμε κάθε μικρή απροσεξία διότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολλή ποιότητα και αυτό συνέβη. Νομίζω πως στο πρώτο μέρος ο επόπτης δεν μας άφησε να ολοκληρώσουμε μία φάση. Θα μπορούσε να περιμένει να ολοκληρωθεί η φάση και μετά να σηκώσει το σημαιάκι. Γι’ αυτό έχουμε, άλλωστε, και το VAR. Χάσαμε και μία καλή ευκαιρία και στο δεύτερο μέρος. Η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν καλή και αυτό θα κρατήσω».

Για τη συνέχεια: «Είμαστε σε μία διαδικασία αξιολόγησης του ρόστερ μέσα απ’ τα παιχνίδια. Σιγά-σιγά τα παιδιά αρχίζουν και παίρνουν αυτοπεποίθηση, κάτι που μας έλειπε πριν. Νομίζω πως παιχνίδι με παιχνίδι, θα γινόμαστε καλύτεροι. Δίνουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, ειδικά στην άμυνα, ενώ αγωνίστηκαν και επτά Έλληνες βασικοί. Ο Παναιτωλικός θέλει να μεγαλώσει μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία».

Για το επικείμενο ματς με τον Παναιτωλικό: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο. Κατά τεκμήριο είναι η καλύτερη ομάδα και κατά την άποψή μου παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή. Το βασικό είναι να ξεκουραστούμε. Θα προχωρήσουμε και σε κάποιες αλλαγές, αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια λογική, όποιος κι αν αγωνίζεται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς