20.9 C
Athens

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Μέχρι εκεί μπορούσαν

ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στο Αλκαζάρ για την 15η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς με πολλά ατομική λάθη.

Οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο και εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση με την ΑΕΛ να βρίσκεται 13η στην κατάταξη και τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στη 10η.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μέτριο ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν επικίνδυνες φάσεις προς τις δύο εστίες. Αμφότερες επιχείρησαν αρκετές φορές να απειλήσουν με γεμίσματα στην περιοχή, χωρίς ωστόσο απειληθούν ιδιαίτερα οι Νάγκι και Χουτεσιώτης.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, ύστερα από το χέρι… βοηθείας που έδωσε στους «βυσσινί» ο Νάγκι, όταν στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ είχε μία άστοχη έξοδο. Ο Κρίζμαν γύρισε στον Καρτάλη, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε το… δώρο του Νάγκι και σχεδόν σε κενή εστία δεν κατάφερε να πιάσει το πλασέ και αστόχησε.

 

Χρειάστηκαν τα ατομικά λάθη για να απειληθούν οι δύο τερματοφύλακες και να δούμε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο 43′ ο Ηλιάδης κάνει λάθος γύρισμα και δίνει στους φιλοξενούμενους τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ και να πάνε στα αποδυτήρια με το «μαξιλαράκι» του 1-0.

Ωστόσο, ο Παμλίδης ακολουθώντας το παράδειγμα του Κάζμιν, αστόχησε και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Νάγκι.

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε αρκετή νευρικότητα που οδήγησε σε αρκετά φάουλ και λάθη.

Ο ΠΑΣ ανέβηκε και άρχιζε να πιέζει στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να έχει πετύχει καμία τελική εντός εστίας μέχρι το τέλος του αγώνα, εν αντιθέσει με την ΑΕΛ που είχε μία.

 

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-0

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Διαιτητής: Φωτιάς

Κίτρινες: Φίλιπ, Σπαρβ / Κρίζμαν

ΑΕΛ (Τάτσης): Νάγκι, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Ηλιάδης (53′ Τρούγιτς), Φιλίπ, Νικολιάς, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος (78′ Νούνιτς), Πλατέλλας (68′ Γλυνός), Πινακάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σιόντης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Πέερσμαν, Ελευθεριάδης (77′ Νάουμετς), Ντομίνγκες, Κάργας, Καρτάλης (87′ Λιάσος), Κρίζμαν (92′ Παντελάκης), Παμλίδης (77′ Λώλης)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς