22.1 C
Athens

Φιλίππου: Δεν μπορώ να πουλήσω τον Βασιλακόπουλο (vid)

Για τη σχέση του με τον Παναγιώτη Φασούλα, αλλά και τη στήριξή του στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, μίλησε ο Νίκος Φιλίππου στην εκπομπή της Cosmote TV, καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή.

Ο πρώην team manager της Εθνικής ομάδας τόνισε πως ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ θέλει να αποφύγει το «ξεκατίνιασμα» και πως, παρά τη στενή σχέση του με τον Φασούλα, δεν μπορεί να πουλήσει «το χέρι που τον ταΐζει», τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Όσα είπε στην εκπομπή «Pick n Roll»:
«Με τον Φασούλα είμαστε 40 χρόνια μαζί. Είναι ένα παιδί του χώρου, έχει όλα τα προσόντα να διεκδικήσει και να πάρει ό,τι του αναλογεί από το χώρο αυτό. Εγώ κρατάω μια στάση σκεπτιστική. Αυτό που φοβάμαι και θέλω να αποφύγω είναι το ξεκατίνιασμα. Δεν το θέλω στον χώρο. Εγώ είμαι παιδί της ομοσπονδίας από τότε που ξεκίνησα και σαν χαρακτήρας έχω μάθει, έτσι είναι η αγωγή μου, να μην πουλάω ανθρώπους. Εγώ τον Γιώργο τον Βασιλακόπουλο δεν μπορώ να τον πουλήσω. Δεν λέω ότι τον πουλάνε οι άλλοι.

Το χέρι που με ταΐζει, και δεν το λέω οικονομικά, δεν μπορώ να του γυρίσω τη πλάτη. Έχουν γίνει πολλά λάθη, αλλά εγώ έχω μάθει και το λέω και στα παιδιά μου “να μάθετε να φταίτε”. Αν θες να πάρεις μερίδιο στην επιτυχία, αλλά στη στραβή λες δε φταίω, δεν έχει καμία αξία. Δε θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος. Αυτό που δεν θέλω είναι ο χώρος να διασπαστεί και να ξεκατινιαστεί. Υπάρχουν κάποιοι πόλοι, όπως ο Βαγγέλης Λιόλιος που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στον χώρο. Με προσέγγισε και εμένα με τρόπο που με εντυπωσίασε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς