22.8 C
Athens

Βαλιέντε: Ό,τι καλύτερο μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό

O Bαλιέντε αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το βράδυ της Τετάρτης (6/1, 19:30) για τη 15η αγωνιστική της Super League και στοχεύει σε μία ανταγωνιστική εμφάνιση και ένα θετικό απτέλεσμα, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε.

Ο 30χρονος μέσος της αρκαδικής ομάδας παρέλαβε το βραβείο του «BADOUNAS MVP» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού χαφ κατά τη βράβευσή του:

Για το βραβείο του MVP που έλαβε: «Ευχαριστώ πολύ. Οποιοσδήποτε από τους συμπαίκτες μου θα μπορούσε να έχει αυτό το βραβείο. Σας ευχαριστώ όλους και πιο πολύ την οικογένειά μου, που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί της αυτά τα Χριστούγεννα. Μακάρι να πετύχουμε όλοι τους στόχους μας».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη: «Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε επειδή είμαστε και εμείς καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για την περαιτέρω επιβάρυνση του αγωνιστικού προγράμματος των Αρκάδων μετά την κλήρωση με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας: «Έχουμε, ήδη, επιβαρυμένο πρόγραμμα και με την κλήρωση κόντρα στον Άρη τα πράγματα είναι ακόμα πια δύσκολα. Έχουμε καλή ομάδα και θα το αντιμετωπίσουμε».

To βίντεο με τις δηλώσεις του Βαλιέντε:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς