15 C
Athens

Στο διαμέρισμα του Λαμκέλ Ζε η αστυνομία!

Ο Λαμκέλ Ζε συνεχίζει να διεκδικεί την ελευθερία του με κάθε τρόπο, ενώ από ότι φαίνεται δεν έχει καμία διάθεση να κάνει «κατάπαυση πυρών». Ο Καμερουνέζος εξτρέμ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια, παρά μόνο ότι τα… ζωγράφισε.

Συγκεκριμένα, στο ντουλάπι του, όπου έβαζε τα πράγματά του για την προπόνηση, ζωγράφισε στον τοίχο τη «εδώ είναι του Ζε». Φυσικά φρόντισε να το γνωστοποιήσει στο Instagram.

Η προαναγγελία του ότι θα πάει στη σημερινή προπόνηση με φανέλα της Μπέρσοτ (η σχέση της οποίας με την Αντβέρπ είναι παρόμοια με αυτήν του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό), όπως είχε κάνει και με την Άντερλεχτ, προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις της αστυνομίας, η οποία τον επισκέφθηκε για να του κάνει συστάσεις και να τον προειδοποιήσει για τυχόν ανεπιθύμητες επισκέψεις στο προπονητικό κέντρο από οπαδούς που δεν… εκτιμούν το χιούμορ του.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός θα μεταβεί στην προπόνηση συνοδεία αστυνομίας υπό τον φόβο της συγκέντρωσης οπαδών και ενδεχόμενης επίθεσης στο πρόσωπό του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς