20.8 C
Athens

Μανθάτης: Σέντρα ήθελα, αλλά πέτυχα γκολ (vids)

Ο Γιώργος Μανθάτης αναφέρθηκε στο εξαιρετικό γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ και δήλωσε πως αρχικά ήθελε να κάνει σέντρα, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Το πρώτο γκολ για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι πέτυχαν την ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά, σημείωσε ο Μανθάτης, με τον 23χρονο να συνδυάζει το ντεμπούτο του με γκολ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τη φάση του γκολ: «Η αλήθεια είναι πως ήθελα να κάνω δυνατή σέντρα, αλλά αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα είναι… γκολ (σ.σ. γέλια)».

Για την εμφάνισή του και την επιστροφή του: «Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, καθώς αγωνιζόμουν στην Κύπρο και το πρωτάθλημα διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο. Έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό στις 5 Οκτωβρίου και τρεις μήνες ήμουν χωρίς ομάδα. Έκανα ατομικές προπονήσεις, δεν γινόταν να διατηρηθώ σε αυτή την κατάσταση χωρίς προπονήσεις. Ήρθα σε μία ομάδα με πολύ καλό κλίμα και καλό προπονητή. Κοιτάζουμε μπροστά, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ εκτός και τον Ολυμπιακό εντός».

 

Για την εικόνα του αγώνα: «Δεν είναι η σωστή νοοτροπία να τα παρατάμε ύστερα από κάθε δυσκολία. Τουλάχιστον εγώ, απ’ την πλευρά μου, έχω μάθει να είμαι νικητής, να προσπαθώ για το καλύτερο με σκοπό να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα, εμείς ισορροπήσαμε, μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο, δεχθήκαμε το γκολ, ανεβήκαμε στη συνέχεια, χάσαμε το πέναλτι, αλλά η ομάδα δεν τα παράτησε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τον αν ο Παναιτωλικός θα του δώσει την ευκαιρία για τη μεγάλη επιστροφή: «Ήδη μου την έδωσε (σ.σ. γέλια)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς