21.5 C
Athens

Τότεναμ: Τα… έβαλε με τους παίκτες που γιόρτασαν παρέα με φίλους και οικογένεια

Η Τότεναμ έσπευσε να επικρίνει τρεις παίκτες της ομάδας για την απόφασή τους να συγκεντρωθούν με τις οικογένειες και τους φίλους του, παραβιάζοντας τα αυστηρά μέτρα, ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ίδιο έκανε και η Γουέστ Χαμ.

Παρά τις υποδείξεις των ειδικών, αλλά και των αυστηρών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ στην Αγγλία, κι ενώ ήδη η Premier League συνεχίζει να πλήττεται από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως μερικοί από τους παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο αδυνατούν να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο λόγος για τους Έρικ Λαμέλα, Σέρχιο Ρεγκιλόν και Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αγνοώντας τα μέτρα, που έχουν ληφθεί, συγκεντρώθηκαν μαζί με φίλους και οικογένεια για να γιορτάσουν το νέο έτος, ξεπερνώντας κατά πολύ το επιτρεπτό όριο των ατόμων.

Μία εικόνα που κυκλοφόρησε στα social media, στην οποία μάλιστα φαινόταν και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Λαντσίνι, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αναγκάζοντας τις δύο ομάδες να πάρουν θέση.

Συγκεκριμένα, τα «σπιρούνια» κατέκριναν τους ποδοσφαιριστές, αναφέροντας στην ανακοίνωσή τους:

«Καταδικάσαμε έντονα την εικόνα που δείχνει μερικούς από τους παίκτες μας με την οικογένεια και τους φίλους τους τα Χριστούγεννα, ειδικά καθώς γνωρίζουμε τις θυσίες που έκανε ο καθένας από εμάς σε ολόκληρη τη χώρα για να παραμείνει ασφαλής κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Οι κανόνες είναι σαφείς, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και υπενθυμίζουμε τακτικά σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό μας τα τελευταία πρωτόκολλα και τις ευθύνες τους να τηρούν και να δίνουν το παράδειγμα.

Το θέμα θα εξεταστεί εσωτερικά».

Από τη μεριά τους τα «σφυριά» δήλωσαν σχετικά με το περιστατικό:

«Ο σύλλογος έχει θέσει τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα με τα πρωτόκολλα και τα μέτρα του σχετικά με το Covid-19, οπότε είμαστε απογοητευμένοι που μαθαίνουμε για τις ενέργειες του Μανουέλ Λαντσίνι.

Το ζήτημα θα εξετασθεί εσωτερικά και ο Μανουέλ θα αναλάβει τις ευθύνες του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς