16.6 C
Athens

Ολυμπιακός : Δυνατά για Κούκα, «βλέπει» και Ρουί Φόντε

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό έρχεται ο Αχμέντ Χασάν «Κούκα» της Μπράγκα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Ρουί Φόντε της Φούλαμ

Από τον Ολυμπιακό βγαίνει ότι η ομάδα θα κινηθεί για άλλον σέντερ φορ εφόσον παραχωρηθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όμως είναι εμφανές πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει έναν δυνατό στράικερ και αυτή την επιθυμία καλύπτει ο Αχμέντ Χασάν «Κούκα», ενώ «κοιτάζει» και τον Ρουί Φόντε.

Το όνομα του Αιγύπτιου βρίσκεται σχεδόν μονίμως τις τελευταίες εβδομάδες στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες και θεωρείται μια προσιτή επιλογή, καθώς η Μπράγκα φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει και ως δανεικό.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν επαφές και για άλλες περιπτώσεις με τον Ρουί Φόντε της Φούλαμ να αποτελεί μια τέτοια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday». Το κοινό στοιχείο του Πορτογάλου με τον Κούκα είναι πως έχουν φορέσει την φανέλα της Μπράγκα, από την οποία τον απέκτησε πέρυσι η πορτογαλική ομάδα.

Βεβαίως, τα 9,1 εκατ. ευρώ που δαπάνησε το λονδρέζικο κλαμπ για τον Φόντε δεν είναιθ δυνατόν να τα πληρώσει ο Ολυμπιακός, που επιθυμεί την λύση του δανεισμού για τον ύψους 1,80 μ. επιθετικό.

Προφανώς τα 3 γκολ και οι 5 ασίστ σε 27 αγώνες της Τσάμπιονσιπ δεν ικανοποίησαν τους ανθρώπους της Φούλαμ και αναζητούν μια διέξοδο για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του 28χρονου.

Ωστόσο, πάντα φαβορί για τον Ολυμπιακό παραμένει ο 25χρονος Κούκα, τον οποίο η Μπράγκα δεν δήλωσε στην ευρωπαϊκή της λίστα, δείχνοντας εμπράκτως ότι δεν υπολογίζεται στο πλάνο του προπονητή της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς