19.9 C
Athens

Ποδαρικό με «σφυριά» της Γουέστ Χαμ στην Έβερτον!

Η Γουέστ Χαμ νίκησε την Έβερτον με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ», στο πρώτο παιχνίδι της Premier League για το 2021

Ο πρώτος αγώνας του 2021 για την Premier League συνοδεύτηκε με σπουδαίο διπλό της Γουέστ Χαμ στην έδρα της Έβερτον! Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, τα «σφυριά» επικράτησαν δίκαια των «ζαχαρωτών» με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ». Ανώτερη η φιλοξενούμενη ομάδα σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Τόμας Σούτσεκ στο 86ο λεπτό. Ο Τσέχος μέσος με κοντινό δεξί σουτ πάνω στο βηματισμό του, μετά το αριστερό σουτ που επιχείρησε ο Κρέσγουελ (με την μπάλα να κοντράρει στον Μίνα), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας που Ντέιβιντ Μόγιες, που «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της κατάταξης, πιάνοντας τις Άστον Βίλα, Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Σαουθάμπτον στους 26 βαθμούς.

Αντίθετα, το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στον ένα βαθμό, παραμένοντας στην 4η θέση της Premier League και τους 29 πόντους.

Συνοπτικά:

Παρασκευή (1/1):

Έβερτον-Γουέστ Χαμ 0-1 (86′ Σούτσεκ)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Έβερτον (Αντσελότι): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Μίνα, Χόλγκεϊτ, Γκόντφρι, Ντουκουρέ, Ντέιβις, Μπερνάρντ (64′ Ροντρίγκες), Σίγκουρντσον (64′ Γκόμες), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (79′ Τοσούν).

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Ράντολφ, Τσούφαλ, Ντόσον, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν (73′ Γιαρμολένκο), Μπενραμά, Φορνάλς (73′ Λανσίνι), Αλέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς