16.6 C
Athens

Δεν έπαιξαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όμως είχαμε επτά ματσάρες!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγωνίζονται την Τετάρτη, όμως την Τρίτη άνοιξε η αυλαία του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με 7 αναμετρήσεις

Το βράδυ της Τετάρτης οι δυο ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δίνουν τη μάχη τους απέναντι σε Σέλτικ και Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα για πρόκριση στον τέταρτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Την Τρίτη, μπορεί να μην αγωνίζονταν οι εκπρόσωποί μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όμως είχαμε επτά αναμετρήσεις μεταξύ των οποίων τις δυο άμεσα ενδιαφερόμενες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, καθώς μέσα από αυτές θα προκύψει ο αντίπαλός τους για την επόμενη προκριματική φάση, εφόσον προκριθούν.

Η Μπενφίκα νίκησε με 1-0 στην έδρα της την Φενερμπαχτσέ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τέταρτο προκριματικό γύρο όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ Μόσχας. Από την άλλη πλευρά, οι υποψήφιες αντίπαλες της ΑΕΚ, Μάλμε και Βίντι, ήρθαν ισόπαλες στη Σουηδία με 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς στη ρεβάνς στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας του τρίτου προκριματικού γύρου:

Αστάνα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-2

Καραμπάγκ – Μπάτε 0-1

Μάλμε – Βίντι 1-1

Σλάβια Πράγας – Ντιναμό Κιέβου 1-1

Σταντάρ Λιέγης – Άγιαξ 2-2

Ερυθρός Αστέρας – Σπαρτάκ Τρνάβα 1-1

Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ 1-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς