21.2 C
Athens

Ο οικολόγος Χάμιλτον διακοπές στη Μύκονο (video)

Μαθήματα συμπεριφοράς και προστασίας του περιβάλλοντος από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον

Ο οδηγός της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, φαίνεται πως δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη για το «Νησί των Ανέμων», καθώς το προτιμάει για τις διακοπές του, ενώ παράλληλα φροντίζει και το περιβάλλον με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Λιούις Χάμιλτον επέλεξε τη Μύκονο για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes βρέθηκε στο ελληνικό νησί για τις διακοπές του, μαζί με τη Γουίνι Χάρλοου και διάφορους άλλους φίλους του.

Από εκεί και πέρα ο Χάμιλτον δείχνει πως ευαισθητοποιείται και στα θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Οι πράξεις του το μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα ο Βρετανός οδηγός ασχολείται πάρα πολύ με την προστασία των ζώων. Ωστόσο ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο, οι οποίες δείχνουν την οικολογική του συνείδηση.

Συγκεκριμένα ο Βρετανός, βρέθηκε σε μια άγνωστη παραλία, η οποία ήταν γεμάτη από πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και πολλά άλλα σκουπίδια. Παρ’ όλα τόσο ο Χάμιλτον όσο και η παρέα του, καθάρισαν όλη την παραλία. Έπειτα ανέβασε κι ένα βίντεο στο οποίο παρακάλεσε τον κόσμο να μην χρησιμοποιεί πλαστικά προϊόντα και πληροφόρησε τον κόσμο ότι ο καθαρισμός της παραλίας διήρκεσε αρκετές ώρες.

Τέλος, ο Χάμιλτον δεν αποκαλύπτει το όνομα της παραλίας και επιπλέον δεν αναφέρει αν βρίσκεται στην Μύκονο ή σε κάποιο άλλο μέρος. Πάντως μ’ αυτή του την ενέργεια ο Χάμιλτον δείχνει πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι εκτός φυσικά από οδηγός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς