16.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Στάση αναμονής για Χασάν και επιθετικό

Βλέποντας και κάνοντας στο θέμα του Αιγύπτιου επιθετικού και την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης...

Ο Αχμέντ Χασάν έχει αρχίσει να δουλεύει εντατικά στο γήπεδο, καθώς ακολουθεί εδώ και δύο ημέρες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, επιστρέφοντας περίπου μετά πέντε εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας.

Οι εξετάσεις του Αιγύπτιου επιθετικού είναι καλές, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προπόνησης και βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης για να επανέλθει σιγά-σιγά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά δύσκολα θα προλάβει κάποιο ματς της ομάδας μέσα στον Ιανουάριο του 2021.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στραμμένη την προσοχή του στην αγορά για την ενίσχυση στην επίθεση, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει διάθεση να περιμένει τον Χασάν. Με τους Ελ Αραμπί, Σουντανί και Κάιπερς φαίνεται πως ο προπονητής των Ερυθρόλευκων καλύπτεται αγωνιστικά για το επόμενο διάστημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις από το ιατρικό επιτελείο ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός, με την κατάλληλη δουλειά και προσήλωση, θα επιστρέψει στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο που βρισκόταν και πριν από την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς