19.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Εκτίει με Βόλο ο Γιαννούλης

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Γιαννούλη για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο (10/1, 15:00), καθώς ο διεθνής αμυντικός συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό καρτών και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο ματς.

Στο μεταξύ οι παίκτες του Δικέφαλου συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα ενόψει της Λάρισας (3/1, 17:15), κάνοντας το πρωί της Τρίτης και τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι δύο Βραζιλιάνοι, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες, καθώς τα τεστ στα οποία είχαν επίσης, υποβληθεί βγήκαν αρνητικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετά από δύο μέρες δουλειάς στο κομμάτι της τακτικής σήμερα έστρεψε το ενδιαφέρον του στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Η προπόνηση ξεκίνησε με συναρμογή, ακολούθησε παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στην αμυντική τοποθέτηση και το transition, το άλλο έκανε τελειώματα μετά από σπριντ. Στο τέλος είχαμε και οικογενειακό διπλό.

Τα τεστ για τον Covid19 στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα το πρωί ήταν όλα αρνητικά. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.

Ο Ενέα Μιχάι είναι μοναδικός παίκτης που δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Ο Αλβανός στόπερ συνέχισε τις θεραπείες του στο φυσιοθεραπευτήριο και την πισίνα.

Την Τετάρτη (30.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Τέλος ο Δημήτρης Γιαννούλης που έχει συμπληρώσει κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος (10.01, 15:00)».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς