23.3 C
Athens

Πασκουάλ: Ανέκδοτο η ιστορία με το πούλμαν το 2017

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης της Μακάμπι με την Ζενίτ (29/12) για την 17η αγωνιστική της Euroleague, και σε μια αναδρομή στην καριέρα του στάθηκε φυσικά στην περίφημη ιστορία με το πούλμαν.

Παράλληλα, ο Καταλανός πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι το πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς ήταν αυτό που το χάρισε την μεγαλύτερη ικανοποίηση απ’ όλα εξ αιτίας των όσων είχαν συμβεί.

Συγκεκριμένα ο Πασκουάλ ανέφερε: «Κάθε κλαμπ έχει τη δική του νοοτροπία και στον Παναθηναϊκό τότε υπήρχε μια μόνιμη νοοτροπία νίκης. Χάσαμε στην Κωνσταντινούπολη και ό,τι έγινε… έγινε».

«Ξέρω πως όλοι μιλούσαν γι’ αυτό, αλλά για μένα σαν προπονητή το πιο σημαντικό ήταν να μιλήσω με τους παίκτες και να λύσουμε τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Για μένα εκείνο το συμβάν ήταν ένα ανέκδοτο. Καταφέραμε πραγματικά να αφήσουμε ό,τι έγινε στην άκρη και λίγο καιρό μετά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό».

«Έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα μου, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό το πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο και πρόσφερε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, εξαιτίας όσων είχαν γίνει στην πορεία».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς